Bufféer

Lilla Buffén

  • Fläskkarré med en glaze gjord på Kallholmen Levande Ale och svartpeppar
  • Mjukbakad grissida med äpple
  • Laxfilé med friterad kapris
  • Mustig portvinssås
  • Bondbönskräm
  • Potatisgratäng med färsk timjan och vitlök
  • Sallad med bladspenat, fänkål, persilja och ugnsbakad tomat
  • Bröd och smör
  • 250:- / per person (minst 15 pers)

Stora Buffén

  • Fläskkarré med en glaze gjord på Kallholmen Levande Ale och svartpeppar
  • Mjukbakad grissida med äpple
  • Rödvinsbrässerad oxkind med syltad rödlök
  • Helstekt kyckling serveras i portionsbitar med citron och timjan
  • Mustig portvinssås
  • Bondbönskräm
  • Gräddstuvad grönkål
  • Potatiskaka med Västerbottensost
  • Sallad med bladspenat, fänkål och persilja
  • Rostad pumpa med pinjenötter och ruccola
  • Bröd och smör
  • 310:- / per person (minst 15 pers)