Bufféer
Lilla Buffén
-
Fläskkarré med en glaze gjord på Kallholmen Levande Ale och svartpeppar
-
Mjukbakad grissida med äpple
-
Laxfilé med friterad kapris
-
Mustig portvinssås
-
Bondbönskräm
-
Potatisgratäng med färsk timjan och vitlök
-
Sallad med bladspenat, fänkål, persilja och ugnsbakad tomat
-
Bröd och smör
-
250:- / per person (minst 15 pers)
Stora Buffén
-
Fläskkarré med en glaze gjord på Kallholmen Levande Ale och svartpeppar
-
Mjukbakad grissida med äpple
-
Rödvinsbrässerad oxkind med syltad rödlök
-
Helstekt kyckling serveras i portionsbitar med citron och timjan
-
Mustig portvinssås
-
Bondbönskräm
-
Gräddstuvad grönkål
-
Potatiskaka med Västerbottensost
-
Sallad med bladspenat, fänkål och persilja
-
Rostad pumpa med pinjenötter och ruccola
-
Bröd och smör
-
310:- / per person (minst 15 pers)